Våra tjänster

Vårt företag har en lång erfarenhet av godstransporter och erbjuder kundspecifika logistiklösningar där vi tar hand om hela transportkedjan. Vi har ett brett utbud av fordon tillgängliga för att möta olika transportbehov. 

Vi tillhandahåller både små och stora lastbilar för att transportera gods i olika storlekar och kvantiteter. Denna flexibilitet i våra fordonserbjudanden gör att vi kan tillhandahålla skräddarsydda transportlösningar till våra kunder.

Om en kund behöver transportera ett litet paket kan vi tillhandahålla en bil eller skåpbil, medan vi för större försändelser kan tillhandahålla en större lastbil. Detta säkerställer att våra kunder får de mest kostnadseffektiva och effektiva transportlösningarna för deras specifika behov.

Våra tjänsteerbjudanden är utformade för att vara anpassningsbara för att möta varje kunds specifika behov. Vår flexibilitet i tjänsteerbjudanden säkerställer att vi kan möta olika behov hos våra kunder, vilket ger en personlig och effektiv transportupplevelse. Genom att vara helt kundorienterade och erbjuda utökade tjänsteerbjudanden bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

Driftställen

SOVA

Från Skogås distribuerar vi med 2-mansbetjänade 8-pallars bilar. Vi levererar och installerar sängar åt SOVA i hela Storstockholm.

 

DSV

Från Skogås distribuerar vi med lastbilar och bil och släp. Härifrån trafikerar vi hela Storstockholm med Partigods.

 

UPS och BRING

Från Borlänge distribuerar vi med lastbilar och paketbilar i hela Dalarna. Från Skogås distribuerar vi med paketbilar och levererar paket i Södra Stockholm.  

 

SCHENKER/AHLSELL

Från vår egna terminal i Norrtälje som även är vårt huvudkontor distribuerar vi med 18-pallars bilar, kranbilar samt paketbilar. Trafikerar Norrtälje kommun, Österåker, Vaxholm, Täby, Danderyd och Stocksund.

 

TNT

Från Upplands Väsby distribuerar vi med paketbilar samt lastbilar. Trafikerar Uppsala, Norduppland, Roslagen samt hela södra Stockholm

 

SKÖVDE

Vi kör distributionstrafik med lastbil inom Skaraborg. Vi utgår från Skövde och kör hemleveranser åt IKEA. 

DKLBC

Med våra anläggningsbilar kör vi åt lastbilscentralen DKLBC. Vi tillhandahåller schaktbilar, kranbilar, kassetter och vi har även en Hjullastare. 

 

 

 

Transporter

Vår fordonspark består av paketbilar, distributionsbilar, kranbilar, schaktbilar samt bil och släp. 

Kranbilar

Med hjälp av våra kranbilar utför vi dagligen transporter, där godset kan vara långt, brett högt eller ömtåligt.

Lossar på Räfsnäs brygga Gräddö

Styckegods

Vill du skicka styckegods? Styckegods är allt från små paket till långa rör, pallar och vitvaror. Vi kör ut det mesta från minsta lilla paket till hus i byggsatser.

Hemleverans

Hemleveranser

Du som kund kan beställa hemleverans till tomtgräns eller boka en leverans som sker med 2-mans betjänade fordon där vi kan erbjuda inbärning, montering. Vi tar även med emballage och gods för destruktion.