Berglund Transport har terminaler i Roslagen, Dalarna och Södra Stockholm. Önskar ni att hyra lagringsplats på våra terminaler kontakta oss idag: info@berglundtrp.se

Terminal i Södra Stockholm

Den 1/7-2022 öppnade vi upp portarna till vår egna terminal i Länna industriområde. Terminalen är 1600m2 och här erbjuder vi lagring på kort och lång sikt, pack och plock.

Från denna terminal utgår vårt egna hemleveransteam som är specialister på alla typer av hemleveranser. T ex leverans och installation av er nya säng. Vi distribuerar även gods åt Bring för leverans i Södra Stockholm. 

För våra kunder erbjuder vi även lokaltransporter till och från Stor Stockholm, Roslagen samt Dalarna. Har du ett behov av lagring/transportertjänster tveka inte att höra av dig till oss.

Terminal i Norrtälje

Vår terminal i Norrtälje är 400 m2 och ligger på Baldersgatan 31. Här kan vi erbjuda distribution, sortering, plockning, packning och lagerhållning, så att Ni som kund kan göra det som ni är bäst på, er kärnverksamhet.

Terminal i Dalarna

Vår terminal i Dalarna ligger i Borlänge och är ca 1500 m2 stor. Ni hittar terminalen på smidesgatan och från denna terminal erbjuder vi distribution och lagerhållning. Härifrån utgår ett 30-tal av våra egna chaufförer för att köra ut och leverera gods till kunder. 

terminal