Våra terminaler erbjuder bra lagringsalternativ

För företag i behov av förvaringslösningar erbjuder Berglund Transport uthyrning av pallplatser för lagringsändamål. Våra terminaler finner ni i Stockholm, Roslagen, Dalarna och Tibro. Vi erbjuder lagring, hantering, plockning, mottagning och utkörning av gods. 

Vi tillhandahåller både kortsiktiga och långvariga lagringsalternativ och med möjligheten att ta emot varierande lagerstorlekar, allt från enskilda pallplatser till flera hundra så kan våra kunder effektivt hantera sitt lager hos oss. 

Genom att använda vår expertis kan företag optimera sina lagrings-, hanterings- och distributionsprocesser, vilket säkerställer effektiv och pålitlig logistikhantering.

Från oktober 2024 slår vi upp dörrarna till vår egna terminal i Tibro på ca 1500m2.

Vår terminal i Stockholm

Vår terminal i Stockholm ligger i Huddinge Kommun. Terminalens läge är strategiskt placerat i Södra Stockholm och gör det lätt att omexpediera gods till närliggande orter. Terminalen är 1600m2 och ni finner terminalen i Länna industriområde. Här erbjuder vi lagring till konkurrenskraftiga priser. För kunder som behöver terminaltjänster för transport och distribution kan vi erbjuda heltäckande lösningar. Vi erbjuder även omlastning (omex) och vi kan självklart leverera till slutkund med rätt sorts fordon.

Vår terminal i Dalarna

Vår terminal i Dalarna ligger i Borlänge och är ca 1500 m2 stor. Ni hittar terminalen på smidesgatan och från denna terminal erbjuder vi distribution och lagerhållning.

IMG_0842

Vår terminal i Roslagen

Vår egna terminal i Norrtälje är 400 m2. Här kan vi erbjuda distribution, sortering, plockning, packning och lagerhållning.

truck