Våra tjänster

Vårt företag har en lång erfarenhet av godstransporter och erbjuder kundspecifika logistiklösningar där vi tar hand om hela transportkedjan. Vi har ett brett utbud av fordon tillgängliga för att möta olika transportbehov. 

Vi tillhandahåller både små och stora lastbilar för att transportera olika typer av gods. Denna flexibilitet i våra fordonsflotta gör att vi kan tillhandahålla skräddarsydda transportlösningar till er som kund. Det säkerställer att Ni får de mest kostnadseffektiva transportlösningarna för era specifika behov.

Våra tjänsteerbjudanden är utformade för att vara anpassningsbara för att möta just era specifika behov. Vår flexibilitet i tjänsteerbjudanden säkerställer att vi kan möta olika behov, vilket ger en personlig och effektiv transportupplevelse. Genom att vara helt kundorienterade och erbjuda utökade tjänsteerbjudanden bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

Transporter

Vår fordonspark består av paketbilar, distributionsbilar, kranbilar, schaktbilar samt bil och släp. 

Kranbilar

Med hjälp av våra kranbilar utför vi dagligen transporter, där godset kan vara långt, brett högt eller ömtåligt.

Lossar på Räfsnäs brygga Gräddö

Styckegods

Vill du skicka styckegods? Styckegods är allt från små paket till långa rör, pallar och vitvaror. Vi kör ut det mesta från minsta lilla paket till hus i byggsatser.

Hemleverans

Hemleveranser

Du som kund kan beställa hemleverans till tomtgräns eller boka en leverans som sker med 2-mans betjänade fordon där vi kan erbjuda inbärning, montering. Vi tar även med emballage och gods för destruktion.